Nieuws

Themabijeenkomst MVO: Duurzaam ondernemen loont

Lokale duurzame initiatieven krijgen podium

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: een gevleugelde uitspraak of een ver-van-ons-bed-show? Dat het laatstgenoemde het antwoord niet hoeft te zijn, wil Ondernemerskring Schoonhoven onderstrepen tijdens de door hen georganiseerde themabijeenkomst op donderdag 21 april 2016. Frank Gijzen, voorzitter Ondernemerskring Schoonhoven (OKS): “In de Krimpener- en Lopikerwaard bestaan succesvolle duurzaamheidsinitiatieven waarin grote wereldproblematiek in het klein worden aangepakt. Initiatieven op gebied van people, planet en profit. De OKS wil de ondernemers betrokken bij deze initiatieven podium geven om zo collega-ondernemers uit de regio te inspireren en het laatste zetje in de rug te geven.” Nippon The Healthclub opent om 17.00 uur haar deuren om geïnteresseerden welkom te heten.

Middels laagdrempelige bijeenkomsten wil Ondernemerskring Schoonhoven een aantal keer per jaar een moment van ontmoeting en inspiratie organiseren voor ZZP’ers en ondernemers in het MKB. Ditmaal nemen verschillende sprekers de ondernemers mee in de ervaringen die hun bedrijven opgedaan hebben op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook wordt antwoord gegeven op de vraag hoe juist duurzaam ondernemen de het bedrijfsresultaat kan vergroten en worden aanwezigen geïnformeerd over subsidiemogelijkheden.

Nippon the Healthclub in Schoonhoven is locatie voor het evenement op donderdag 21 april en opent om 17.00 uur haar deuren. Ondernemerskring Schoonhoven en hoofdsponsor Rabobank nodigen geïnteresseerden van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. 


Aanmelden kan tot 15 april via http://goo.gl/forms/9LHdQzBRNB.


Bekijk alle nieuwsberichten