Nieuws

Rabobank hoofdsponsor van Haringparty OKS

Ondersteunen van lokale initiatieven met een verbindende factor

Met de ondertekening van een sponsorovereenkomst bekrachtigt Rabobank Utrechtse Waarden e.o. dat de Rabobank zich wil onderscheiden met het ondersteunen van lokale initiatieven. Franca van Winkel (directievoorzitter) onderstreept ‘we vinden het belangrijk om met leden en ondernemers te werken aan een betekenisvolle bank voor Schoonhoven. Gezien het verbindende karakter van de Haringparty OKS ondersteunen wij dan ook graag dit mooie initiatief in de Krimpenerwaard’.

De Haringparty OKS vindt plaats op woensdag 21 juni a.s. en wordt voor een brede doelgroep georganiseerd. Leden van VOC Schoonhoven, Het Goud- en Zilversmidsgilde St. Eloy en vanzelfsprekend de eigen leden van Ondernemerskring Schoonhoven behoren tot de genodigden. Naast het bedrijfsleven van Schoonhoven zijn ook de gemeenteraad, diverse zakelijke samenwerkingsverbanden en de besturen van de verschillende ondernemersverenigingen uit de Krimpenerwaard uitgenodigd. Frank Gijzen (voorzitter Ondernemerskring Schoonhoven): ‘We kijken uit naar een succesvolle editie van de Haringparty en zijn Rabobank Utrechtse Waarden e.o. zeer erkentelijk voor het sponsoren van dit netwerkevent’.

De ondertekening van de sponsorovereenkomst vond plaats in de Oude Apotheek te Schoonhoven. Op deze locatie is er speciaal voor ondernemers in Schoonhoven een Rabobank ondernemersspreekuur op iedere dinsdagmiddag van 12:30u – 17:30u. Ondernemers kunnen hier zonder afspraak terecht voor advies over hun zakelijke bankzaken.


Bekijk alle nieuwsberichten