Nieuws

Genomineerden Ondernemersprijs bekend!

Wederom verrassende lijst ondernemingen

De jurycommissie van de Ondernemersprijs Midden Holland heeft vorige week de genomineerden bekend gemaakt voor de 4e editie van dit netwerkevenement. In drie categorieën zijn, op basis van vooraf gestelde criteria, uit een lange lijst van kandidaten elk drie bedrijven geselecteerd:

Onderneming van het Jaar Detailhandel & Horeca:

• De Zalm Horeca Groep B.V. – Mark Maree
• Slagerij Rietveld – Theo en Jannie Rietveld
• Oogzorg Bastiaan Optiek – Rene Melching, Janny Molenaar & Bas Molenaar

Onderneming van het Jaar MKB:

• Carapax IT– Addy Borst en Ronald van Vliet
• Van Munster & Zonen Sanitair – Stephanie van Munster en Manfred van Munster
• Zilvertron B.V. – Rene Jansen, Jan Korevaar & Robert Nobel

Onderneming van het Jaar Grootzakelijk:

• Excent Tandtechniek – Hidde Hoeve en Henk Kortenoeven
• Van de Loo Yachtinteriors – Chris Frijdal en Pieter Zuidam
• LKP Plants – Wim Koolhaas, Hans Koolhaas & Marco Koolhaas

‘‘Ondanks dat dit al de 4e editie is van de Ondernemersprijs Midden Holland worden er steeds weer bedrijven opgemerkt en ontdekt die zich dusdanig onderscheiden van anderen binnen en buiten hun branche. Deze prachtige lijst met genomineerden verdienen allen een plaats op het wel bekende ondernemerspodium. Vorig jaar namen Choco-Cadeau De Berekuil, Melkvee- en Kaasboerderij Schep en Ettu de awards mee naar huis. Wie er dit jaar een prijs mee naar huis mag nemen zal bekend worden gemaakt in De Goudse Schouwburg op maandag 8 januari aanstaande. We zien uit naar een feestelijke avond waar deze ondernemers terecht in het zonnetje worden gezet!’’ Aldus Astrid Schimmel, directeur Network Business Events.

Eerste bijzondere ontmoeting bij Stijlkamer 52 te Gouda

Stijlkamer 52 heeft ook dit jaar weer de genomineerden, commissieleden en businesspartners mogen verwelkomen voor de aftrap van het evenement. De genomineerden van de Ondernemersprijs hebben kennis mogen maken met de betrokkenen van dit jaarlijks terugkerend netwerkevenement. Tijdens de bijeenkomst kregen de genomineerden de kans om zich te presenteren aan de jury middels een pitch van maximaal twee minuten. Na iedere bedrijfspresentatie maakte de jury van de gelegenheid gebruik om specifieke vragen te stellen over het ondernemerschap. De jury, bestaande uit Arie van Tienhoven, Jan Verburg, Peter Lenards, Rob van Willigen, Peter van Vliet, Karin Muller en Jaco Slingerland, onder leiding van juryvoorzitter notaris Nicole Stigter, luisterde aandachtig naar de uitgebreide en weldoordachte antwoorden.

Ondernemersprijs Midden Holland, 8 januari 2018

De Goudse Schouwburg zal maandag 8 januari 2018 podium bieden aan de presentaties van de genomineerde bedrijven. Na de professionele bedrijfsfilms, flitsende interviews en inspirerende ondernemersverhalen is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren.

Organisatie Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventmiddenholland.nl en via social media: facebook.com/opmiddenholland of twitter: @NBEnu #OPMH18. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.nbe.nu

Foto: genomineerden Ondernemersprijs Midden Holland 2018
Fotograaf: John Roeland Fotografie


Bekijk alle nieuwsberichten