Nieuws

Geslaagde Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

In een sfeervolle entourage bij Hotel-Restaurant Belvédère werd afgelopen week getoost op een gezond, ondernemend en succesvol 2019.

Ondernemerskring Schoonhoven kan wederom terugkijken op een succesvolle nieuwjaarsbijeenkomst. Onder het genot van een hapje en drankje werd teruggeblikt op 2018 en vooral vooruitgekeken naar wat het komende jaar te bieden heeft. Een mooie opkomst aan leden en partners proosten op een gezond, ondernemend en succesvol 2019! Aan de hand van het onlangs uitgegeven Zilverstad Magazine en het boek 'Panorama Krimpenerwaard' werd door voorzitter Frank Gijzen onderstreept dat er tal van mooie initiatieven en kansen zijn in deze prachtige omgeving. Speerpunten als een goede verbinding tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en een goede infrastructuur werden naar voren gehaald. 

Met het oog op de aanstaande fusie van de verschillende ondernemerskringen binnen de gemeente Krimpenerwaard was er tevens de oproep naar verjonging. Dit om de meer lokale activiteiten en netwerkbijeenkomsten naar de toekomst toe te kunnen blijven organiseren. Deze oproep bleef niet ongehoord. Als Ondernemerskring Schoonhoven kijken we dan ook uit naar de ontwikkelingen die 2019 in petto heeft! 


Bekijk alle nieuwsberichten